Indegla construct

Over ons

U kunt bij ons terecht voor al jouw schrijnwerken.

Robby Knaepen
Indegla Construct

Wie is Indegla Construct?

De zaakvoerder, Robby Knaepen begon zo’n 20 jaar geleden na zijn werkuren aan Indegla Construct te timmeren. Enkele jaren later begonnen de projecten te vermenigvuldigen, en koos hij er voor om zich volledig toe te spitsen op Indegla Construct. 

Inmiddels werd er een nieuwe werkruimte aangekocht om beter op vraag van onze klanten te kunnen werken.

Volg ons op Facebook

Atelier Robby: Steenweg 3, bus 310. 3540 Herk de Stad.
KOm op bezoek

Wil je Robby aan het werk zien?

Benieuwd hoe Robby te werk gaat? Kom zijn manier van aanpak in zijn atelier bewonderen. Gelieve op voorhand een afspraak te maken. Dat kan via mail of telefonisch.

Adres atelier

Steenweg 3 bus 310,
3540 Herk-de-Stad

Mail ons op

info@indegla.be

Bel ons op

+32(0)472 47 09 60

Waar staat Indegla Construct voor?

De naam Indegla Construct is niet zomaar gekozen. We vonden het belangrijk dat onze naam ook onze kerntaken vervolledigen.

IN staat voor Interieur: wij dragen maatwerk hoog in het vaandel en proberen dit steeds te doen in overleg met de klant zodat het eindresultaat dit is wat de klant wenst. Dit kan zeer uiteenlopend zijn zoals maatkasten, keukens, badkamers,…

DE staat voor decoratie: een gezellig interieur wordt vaak afgewerkt met een aangepaste raambekleding. Wij kunnen uw ramen voorzien van reepgordijnen in kunststof, screens voor binnen als buiten, rolluiken, … Wij leveren eveneens vliegenramen en deuren op maat en aangepast aan de kleur van uw ramen.

GLA staat voor glas:  wij hebben ons gespecialiseerd in glas in al zijn toepassingen.

CONSTRUCT staat voor constructies: Indegla gaat voor uitdagingen en het afleveren van totaal projecten. Zo hebben we al verscheidene kantoren ingericht waarbij we starten vanaf ruwbouw. In nauw overleg met onze klanten leveren we zowel binnen als buitenhuis meerdere totaalprojecten per jaar af.

20+

jaar ervaring

12

gerenommeerde architecten

80

PROJECTEN PER JAAR

300

Tevreden klanten

ONZE PARTNERS

Scroll naar boven